Handbook of food products manufacturing / edited by Y.H. Hui ; associate editors, R.C. Chandan ... [et al.].
Material type:
- 0470049642 (set)
- 0470125241
- 047012525X
- 9780470049648 (set)
- 9780470125243
- 9780470125250
- 664 22
- TP370.4 .H375 2007
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة المراجع - الدور الثاني | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 664 H23639 2007 v.1 c.1 Ref. (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01000110188187001 | |
![]() |
قاعة المراجع - الدور الثاني | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 664 H23639 2007 v.2 c.1 Ref. (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01000110188187002 | |
![]() |
قاعة المراجع - الدور الثاني | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 664 H23639 2007 v.2 c.2 Ref. (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01000110188804002 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
663.61 E32 M.K الصناعات الغذائية (1) صناعة المياه الغازية / | 664.024S2456c.3store اساسيات هندسة التصنيع الزراعى / | 664 H23639 2007 Handbook of food engineering / | 664 H23639 2007 v.1 c.1 Ref. Handbook of food products manufacturing / | 664 H23639 2007 v.2 c.1 Ref. Handbook of food products manufacturing / | 664 H23639 2007 v.2 c.2 Ref. Handbook of food products manufacturing / | 664 M991 تكنولوجيا النشا والسكريات والمنتجات الخاصة / |
Includes bibliographical references and indexes.
v. 1. Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits, and functional foods -- v. 2. Health, meat, milk, poultry, seafood, and vegetables.
Library's copy no. ( 188804 ) lacks v.1
There are no comments on this title.