Chemistry of spices / edited by Villupanoor A. Parthasarathy, Bhageerathy Chempakam and T. John Zachariah.
Material type: TextPublication details: Wallingford, UK ; Cambridge, MA : CABI Pub., c2008.Description: x, 445 p. : ill. ; 25 cmISBN:- 1845934059 (alk. paper)
- 9781845934057 (hbk. : alk. paper)
- SB305 .C48 2008
Item type | Current library | Home library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | قاعة الكتب - الدور الثاني | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 641.3383 C5178 (Browse shelf(Opens below)) | C.1 | Available | 01000110189044000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
641.302 D413 2007 M.A. علاج بلا دواء / | 641.302 Z71 K.B تحليل متبقيات المبيدات فى الاغذية/ | 641.309 F8415 Am.W. Empires of food : feast, famine, and the rise and fall of civilizations / | 641.3383 C5178 Chemistry of spices / | 641.356 M3452 K.B انشطة مركز البحوث الزراعية : البرنامج القومى لبحوث الارشاد الزراعى والتنمية الريفية : الخطة الخمسية الثالثة 92 / 1993-96 / 1997 / | 641.3565 M3452 K.B انشطة مركز البحوث الزراعية : البرنامج القومى لبحوث البقوليات الغذائية : الخطة الخمسية الثالثة 92 / 1993-96 / 1997 / | 641.358 R185 Ita. Fungo : 40 ricette per scoprirlo e apprezzarlo in tutte le portate / |
Includes bibliographical references and index.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.