Saberes y sabores en Mâexico y el Caribe / editado por Rita De Maeseneer y Patrick Collard ; con la colaboraciâon de Kim Huyge.
Material type: TextSeries: Foro hispanico ; 39Publication details: Amsterdam ; New York : Rodopi, 2010.Description: 356 p. : ill. ; 22 cmISBN:- 9789042030442 (pbk.)
- MLCS 2012/40955 (P)
Item type | Current library | Home library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | قاعة الثقاقات الاجنبية - الدور الثالث | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 641.5972 S115 Spa. (Browse shelf(Opens below)) | C.1 | Available | 01000116004256000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
641.596211 T215 c.2 B.A. A taste of Alexandria a cosmopolitan flavor / | 641.596211 T215 c.3 B.A. A taste of Alexandria a cosmopolitan flavor / | 641.5965 B7522 L.C Le livre de la cuisine d'Algâerie / | 641.5972 S115 Spa. Saberes y sabores en Mâexico y el Caribe / | 641.633 M3452 K.B انشطة مركز البحوث الزراعية : البرنامج القومى لبحوث السكر : الخطة الخمسية الثالثة 92 / 1993-96 / 1997 / | 641.83 Q12 اشهى السلطات / | 641.83 Q12 اشهى السلطات / |
Includes bibliographical references.
Saberes y sabores en Mex́ico y el Caribe es fruto del proyecto de investigacioń "Los contextos culinarios en la literatura del Caribe hispano y de Mex́ico del siglo XVI al siglo XX". Presenta un anaĺisis de textos de diferentes eṕocas desde un enfoq.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.