Effect of postharvest treatments on quality /and storability on tomato MONA MAHROUSE ABO SEIF MEGAHED ; SAID ABDALLA SHEHATA, KARIMA FAROUK ABD EL-GAWAD , SAID ZAKARIA ABD EL-RAHMAN
Material type:
- text
- Unmediated
- volume
- تأثير معاملات مابعد الحصاد على الجودة والقدرة التخزينية للطماطم
- 633
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.07.14.M.sc.2022.Mo.E (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01010110086906000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
Cai01.07.14.M.Sc.2021.Ho.G Grafting as means for salinity alleviated on tomato / | Cai01.07.14.M.Sc.2021.Ma.I Investigation of the apoptotic effect of pumpkin seed oil (cucurbita pepo l.) loaded chitosan nanoparticles on tongue squamous cell carcinoma cell line (SCC-25) : an vitro study / | Cai01.07.14.M.Sc.2022.Ah.U Utilization of grafting as a tool for improving cucumber plant tolerance to drought and salinity / | Cai01.07.14.M.sc.2022.Mo.E Effect of postharvest treatments on quality /and storability on tomato | Cai01.07.14.M.sc.2022.Sa.E ا effect of grafting on the tolerance of cucumber to drought stress / | Cai01.07.14.M.Sc.2023.Ro.S. Study On Irrigation Requirements For Tomato / | Cai01.07.14.M.Sc.2024.Sh.S Studies on production of potato micro-tuber and their performance in-vivo / |
Thesis (M.Sc.)-Cairo University,2022.
Bibliography: p. 79-99.
تم إجراء تجربتين تخزين لدراسة تأثير بعض معاملات مابعد الحصاد (الشيتوزان، كلوريد الكالسيوم، بيروكسيد الهيدروجين وماء الأوزون) فى التجربة الأولى، (الميثيل سيكلوبروبين و تركيزى 2،4 جرام برمنجنات البوتاسيوم) فى التجربة الثانية, على صفات الجودة والقدرة التخزينية لثمار الطماطم والتى تم تخزينها على 10 درجة مئوية لمدة 28 يوم. تم تقدير الصفات التالية (الفقد فى الوزن، الصلابة، اللون، المواد الصلبة الذائبة الكلية، الحموضة الكلية، الكاروتين وحمض الاسكوربيك).
There are no comments on this title.