دراسة اثر الظروف المختلفة لتخزين الجبن الدمياطى على محتوياته الميكروبيولوجية / امال محمد موسى ؛ اشراف احمد صفوت : منير رمزى : حسن شراره
Language: Arabic Publication details: القاهرة : امال محمد موسى : 1967Description: 188ورقة ؛ 30سمOther title:- The effect of storing under different environmental conditions on some microbiological contents of Domietti cheese [Added title page title]
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.07.07.M.Sc.1967.ام.د (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01010100000608000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
Cai01.07.07.M.Sc.1964.فا.د دراسة طرق التمليح واثرها على صفات وتركيب الجبن الدمياطى / | Cai01.07.07.M.Sc.1965.ام.د دراسة استعمال الالبان مرتفعة الحموضه فى صناعة الجبن الدمياطى / | Cai01.07.07.M.Sc.1965.مح.ش شرش اللبن واستعماله فى تغذية بعض حيوانات المزرعة / | Cai01.07.07.M.Sc.1967.ام.د دراسة اثر الظروف المختلفة لتخزين الجبن الدمياطى على محتوياته الميكروبيولوجية / | Cai01.07.07.M.Sc.1996.Ah.S Studies on lactoferrin in colostrum and milk from different species / | Cai01.07.07.M.Sc.1996.Sh.U Use of spices as natural preservatives for some dairy products / | Cai01.07.07.M.Sc.1997.Fa.S Studies on the bacterial fermentation of soy milk and its effects on the production of soy milk-based yoghurt / |
اطروحة(ماجستير) - جامعة القاهرة - كلية الزراعة - قسم الالبان
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.