Effect of soy protein isolate and different packaging conditions on extending the shelf life of some processed meat products / Elham Mohamed Ahmed Gomaa ; Supervised Salwa Bayoumy Elmagoli , Abd El rahman Mohamed Khalaf Allah , Samir Mohamed Rabie
Language: Eng Publication details: Cairo : Elham Mohamed Ahmed Gomaa , 2002Description: 193P : charts ; 30cmOther title:- تأثير بروتين فول الصويا وظروف التعبئة المختلفة على اطالة فترة الصلاحية لبعض منتجات اللحوم المصنعة [Added title page title]
- Issued also as CD
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.07.09.M.Sc.2002.El.E (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01010110039989000 | |
![]() |
مخـــزن الرســائل الجـــامعية - البدروم | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.07.09.M.Sc.2002.El.E (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01020110039989000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
Thesis (M.Sc.) - Cairo University - Faculty Of Agriculture - Department Of Food Science and Technology
Issued also as CD
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.