Studies on lactoferrin in colostrum and milk from different species / Ahmed Mohamed Abdelsalam Ibrahim ; Supervised Ibrahim Abdelsalam Abdelgawad , Elham Mustafa Elsayed , Mohamed Bahey Eldin Mahfouz
Material type:
- دراسات على اللاكتوفيرين فى السرسوب و اللبن الناتج من انواع مختلفة من الحيوانات [Added title page title]
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.07.07.M.Sc.1996.Ah.S (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01010110028265000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
Cai01.07.07.M.Sc.1965.ام.د دراسة استعمال الالبان مرتفعة الحموضه فى صناعة الجبن الدمياطى / | Cai01.07.07.M.Sc.1965.مح.ش شرش اللبن واستعماله فى تغذية بعض حيوانات المزرعة / | Cai01.07.07.M.Sc.1967.ام.د دراسة اثر الظروف المختلفة لتخزين الجبن الدمياطى على محتوياته الميكروبيولوجية / | Cai01.07.07.M.Sc.1996.Ah.S Studies on lactoferrin in colostrum and milk from different species / | Cai01.07.07.M.Sc.1996.Sh.U Use of spices as natural preservatives for some dairy products / | Cai01.07.07.M.Sc.1997.Fa.S Studies on the bacterial fermentation of soy milk and its effects on the production of soy milk-based yoghurt / | Cai01.07.07.M.Sc.1997.Ne.M Microbiological and technological studies on ICE cream / |
Thesis (M.Sc.) - Cairo University - Faculty of Agriculture - Department of Dairy
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.