Biochemical and histopathological responses induced by the synthetic food colouring addittives tartrazine or ponceau 4r - new coccine - in rats / Maha Maher Ahmed Elkholy ; Supervised Mohamed Assem S.Marie , Bedeir I.Agag , Ahmed T.Mohamed
Language: Eng Publication details: Cairo : Maha Maher Ahmed Elkholy , 1999Description: 114Leaves : charts , photographs ; 30cmOther title:- الاستجابات البيوكيميائية والهستوباثولجية الناتجة من تأثير اضافات الالوان الصناعية الاطعمة تارترازين او بونشيو4ر - النيوكوكسين - على الجرذان [Added title page title]
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.12.21.Ph.D.1999.Ma.B (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01010110035075000 |
Thesis (Ph.D.) - Cairo University - Faculty Of Science - Department Of Zoology
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.