000 015010000a22003370004500
003 EG-GICUC
005 20250223025451.0
008 081227s2008 ua d f m 000 0 eng d
040 _aEG-GICUC
_beng
_cEG-GICUC
041 0 _aeng
049 _aDeposite
097 _aM.Sc
099 _aCai01.07.06.M.Sc.2008.Ho.E
100 0 _aHoda Samir Elsayed
245 1 0 _aEncapsulation of some lactic acid and propionic acid bacteria producing antimicrobial substances and its use for the production of safe dairy products /
_cHoda Samir Elsayed ; Supervised Samir Abdelwahed Elgizawy , Olfat Sayed Barakat , Osama Mahomud Sharaf
246 1 5 _aكبسلة بعض سلالات بكتريا حمض اللاكتيك وبكتريا حمض البروبيونيك المنتجة للمواد المضادة للميكروبات واستخدامها لانتاج منتجات لبنية امنة
260 _aCairo :
_bHoda Samir Elsayed ,
_c2008
300 _a170 P. :
_bchartss ;
_c25cm
502 _aThesis (M.Sc.) - Cairo University - Faculty of Agriculture - Department of Microbiology
530 _aIssued also as CD
653 4 _aAntimicrobial
653 4 _aLactobacillus spp
653 4 _aMicroencapsulation
700 0 _aOlfat Sayed Barakat ,
_eSupervisor
700 0 _aOsama Mahomud Sharaf
_eSupervisor
700 0 _aSamir Abdelwahed Elgizawy ,
_eSupervisor
856 _uhttp://172.23.153.220/th.pdf
905 _aFatma
_eCataloger
905 _aNazla
_eRevisor
942 _2ddc
_cTH
999 _c13602
_d13602