000 012790000a22002890004500
003 EG-GiCUC
005 20250223025743.0
008 090311s1998 ua dh f m 000 0 eng d
040 _aEG-GiCUC
_beng
_cEG-GiCUC
041 0 _aEng
049 _aDeposite
097 _aPh.D
099 _aCai01.07.09.Ph.D.1998.Fa.P
100 0 _aFathia Kamal Soliman Abozeid
245 1 0 _aPhysicochemical and biochemical studies on muffins fortified with protein and some minerals /
_cFathia Kamal Soliman Abozeid ; Supervised Mona M. Abdelmagid , Ahmed T. Elakel , Y. S. Elatawy
246 1 5 _aدراسات كيمياوية - طبيعية وبيولوجية على الفطائر المدعمة بكل من البروتين وبعض العناصر المعدنية
260 _aCairo :
_bFathia Kamal Soliman Abozeid ,
_c1998
300 _a245Leaves :
_bcharts , facsimiles ;
_c30cm
502 _aThesis(Ph.D.) - Cairo University - Faculty of Agriculture - Department of Food Science and Technology
700 0 _aAhmed Tawafek Elakel ,
_eSupervisor
700 0 _aMona Mohamed Abdelmagid ,
_eSupervisor
700 0 _aYahya Saber Elatawy ,
_eSupervisor
856 _uhttp://172.23.153.220/th.pdf
905 _aNazla
_eRevisor
905 _aSoheir
_eCataloger
942 _2ddc
_cTH
999 _c19920
_d19920