000 01205cam a2200289 a 4500
003 EG-GiCUC
005 20250223030347.0
008 110221s1996 ua do f m 000 0 eng d
040 _aEG-GiCUC
_beng
_cEG-GiCUC
041 0 _aeng
049 _aDeposite
097 _aPh.D
099 _aCai01.12.07.Ph.D.1996.El.F
100 0 _aElham Abdelrahman Abdelmotaal
245 1 0 _aFactors influencing the formation of lipid - protein complexes during soybean processing /
_cElham Abdelrahman Abdelmotaal ; Supervised M. Amine Aboustate , Z. E. Shoeb , F. S. Taha
246 1 5 _aالعوامل المؤثرة على تكوين مركبات ليبيدية - بروتينية متراكبة عند تصنيع فول الصويا
260 _aCairo :
_bElham Abdelrahman Abdelmotaal ,
_c1996
300 _a231Leaves :
_bcharts , photographs ;
_c30cm
502 _aThesis (Ph.D.) - Cairo University - Faculty of Science - Department of Chemistry
700 0 _aF. S. Taha ,
_eSupervisor
700 0 _aM. Amine Aboustate ,
_eSupervisor
700 0 _aZ. E. Shoeb ,
_eSupervisor
856 _uhttp://172.23.153.220/th.pdf
905 _aFatma
_eCataloger
905 _aNazla
_eRevisor
942 _2ddc
_cTH
999 _c33079
_d33079