000 | 01205cam a2200289 a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | EG-GiCUC | ||
005 | 20250223030347.0 | ||
008 | 110221s1996 ua do f m 000 0 eng d | ||
040 |
_aEG-GiCUC _beng _cEG-GiCUC |
||
041 | 0 | _aeng | |
049 | _aDeposite | ||
097 | _aPh.D | ||
099 | _aCai01.12.07.Ph.D.1996.El.F | ||
100 | 0 | _aElham Abdelrahman Abdelmotaal | |
245 | 1 | 0 |
_aFactors influencing the formation of lipid - protein complexes during soybean processing / _cElham Abdelrahman Abdelmotaal ; Supervised M. Amine Aboustate , Z. E. Shoeb , F. S. Taha |
246 | 1 | 5 | _aالعوامل المؤثرة على تكوين مركبات ليبيدية - بروتينية متراكبة عند تصنيع فول الصويا |
260 |
_aCairo : _bElham Abdelrahman Abdelmotaal , _c1996 |
||
300 |
_a231Leaves : _bcharts , photographs ; _c30cm |
||
502 | _aThesis (Ph.D.) - Cairo University - Faculty of Science - Department of Chemistry | ||
700 | 0 |
_aF. S. Taha , _eSupervisor |
|
700 | 0 |
_aM. Amine Aboustate , _eSupervisor |
|
700 | 0 |
_aZ. E. Shoeb , _eSupervisor |
|
856 | _uhttp://172.23.153.220/th.pdf | ||
905 |
_aFatma _eCataloger |
||
905 |
_aNazla _eRevisor |
||
942 |
_2ddc _cTH |
||
999 |
_c33079 _d33079 |