تقويم الملف التدريبي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج في ضوء معايير مقترحة / (Record no. 170229)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 05254namaa22004211i 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - أخر تعامل مع التسجيلة
control field 20250223033412.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 250115s2023 ua a|||frm||| 000 0 ara d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloguing agency EG-GICUC
Language of cataloging ara
Transcribing agency EG-GICUC
Modifying agency EG-GICUC
Description conventions rda
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ara
Language code of summary or abstract ara
-- eng
049 ## - Acquisition Source
Acquisition Source إيداع
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 371.3
092 ## - LOCALLY ASSIGNED DEWEY CALL NUMBER (OCLC)
Classification number 371.3
Edition number 21
097 ## - Degree
Degree مــــاجستير
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Local Call Number Cai01.23.01.M.Sc.2023.تا.ت
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Authority record control number or standard number تامر نجم الدين عبد ربه عبد الباسط،
Preparation إعداد.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title تقويم الملف التدريبي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج في ضوء معايير مقترحة /
Statement of responsibility, etc. بحث مقدم من الباحث تامر نجم الدين عبد ربه عبد الباسط؛ اشراف أ.د. أشرف بهجات عبد القوي، د. هشام عزت سعد جاد.
246 15 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title " Evaluation Of The Training File For Students Of Fast Food Restaurants Section In The Hotel Department For Dual System Schools In the Light Of Proposed Standards"
264 #0 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2023.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent ( متعدد الترقيم) صفحة :
Other physical details إيضاحيات ؛
Dimensions 25cm. +
Accompanying material CD.
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Source rda content
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term Unmediated
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term volume
Source rdacarrier
502 ## - DISSERTATION NOTE
Dissertation note أطروحة (ماجستير)-جامعة القاهرة، 2023.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note ببليوجرافيا: صفحات 76-82.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. يهدف البحث الحالى: هدفت الدراسة إلى تقويم الملف التدريبي الحالي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج، ووضع تصور مقترح لتحقيق أهداف التعليم والتدريب المزدوج لإخراج طالب ذو مهارة عالية تساعده على التوافق مع مطالب سوق العمل، وشارك في الدراسة منجهة وزارة التربية والتعليم والتعليم الفنى عدد (10) مشرفين يمثلو (4) محافظات، من جهة المدارس والسادة مديري المدارس وعددهم (6) مديرين، والسادة موجهي المواد الفندقية وعددهم (3) موجهين من (3) محافظات ومن جهة شركة المطاعم المسئولة عن التدريب شارك عدد (10) من مديري المطاعم وعدد (4) من المشرفين على التدريب داخل الشركة، استخدم الباحث المنهج الوصفى حيث يعتقد الباحث أن استخدامه لهذا المنهج يتيح له الحصول على معلومات وبيانات دقيقة حول مشكلة الدراسة، ومعالجتها وتحليلها تحليلًا دقيقًا، وتوصل الباحث الى ضرورة اعداد الملف التدريبي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج بناء على امعايير التى تم اقتراحها.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. The study aimed to evaluate the current training file for students of the fast food service restaurants division in the hotel department of dual education and training schools and develop a proposed vision to achieve the goals of dual education and training to produce a highly skilled student that will help him adapt to the demands of the labor market, From the side of Ministry of Education and Technical Education (10) supervisors from (4) governorates. From the side of the schools (6) principals, and the (3) subject supervisors from (3) governorates, and from the side of the company (10) Restaurants responsible, (10) restaurant managers and (4) supervisors participated in the training within the company. The researcher used the descriptive approach, as the researcher believes that using this approach allows him to obtain accurate information and data about the problem of the study, and to treat and analyze it accurately. The researcher concluded that it is necessary to prepare the training file for the students of the fast-food service restaurants division in the hotel department of dual education and training schools based on the standards that was suggested.
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE
Issues CD صدر أيضًا كقرص مدمج.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Text Language النص بالعربية والملخص بالإنجليزية.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element المناهج وطرق التدريس
Source of heading or term qrmak
653 #0 - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term نظام التعليم والتدريب المزدوج.
-- مطاعم الوجبات السريعة.
-- الملف التدريبي
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name أشرف بهجات عبد القوي
Relator term مشرف أطروحة.
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name هشام عزت سعد جاد
Relator term مشرف أطروحة.
900 ## - Thesis Information
Grant date 9/4/2023.
Supervisory body أشرف بهجات عبد القوي
-- هشام عزت سعد جاد
Discussion body وفاء مصطفى كفافي
-- سامح جمال
Universities جامعة القاهرة
Faculties كلية الدراسات العليا للتربية
Department قسم علم النفس التربوى
905 ## - Cataloger and Reviser Names
Cataloger Name Nadia
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Thesis
Edition 21
Suppress in OPAC No
Holdings
Source of classification or shelving scheme Home library Current library Date acquired Inventory number Full call number Barcode Date last seen Effective from Koha item type
Dewey Decimal Classification المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول 15.01.2025 31764 Cai01.23.01.M.Sc.2023.تا.ت 01010100031764000 15.01.2025 15.01.2025 Thesis
Cairo University Libraries Portal Implemented & Customized by: Eng. M. Mohamady Contacts: new-lib@cl.cu.edu.eg | cnul@cl.cu.edu.eg
CUCL logo CNUL logo
© All rights reserved — Cairo University Libraries
CUCL logo
Implemented & Customized by: Eng. M. Mohamady Contact: new-lib@cl.cu.edu.eg © All rights reserved — New Central Library
CNUL logo
Implemented & Customized by: Eng. M. Mohamady Contact: cnul@cl.cu.edu.eg © All rights reserved — Cairo National University Library