تقويم الملف التدريبي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج في ضوء معايير مقترحة / (Record no. 170229)
[ view plain ]
| 000 -LEADER | |
|---|---|
| fixed length control field | 05254namaa22004211i 4500 |
| 003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
| control field | OSt |
| 005 - أخر تعامل مع التسجيلة | |
| control field | 20250223033412.0 |
| 008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
| fixed length control field | 250115s2023 ua a|||frm||| 000 0 ara d |
| 040 ## - CATALOGING SOURCE | |
| Original cataloguing agency | EG-GICUC |
| Language of cataloging | ara |
| Transcribing agency | EG-GICUC |
| Modifying agency | EG-GICUC |
| Description conventions | rda |
| 041 0# - LANGUAGE CODE | |
| Language code of text/sound track or separate title | ara |
| Language code of summary or abstract | ara |
| -- | eng |
| 049 ## - Acquisition Source | |
| Acquisition Source | إيداع |
| 082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
| Classification number | 371.3 |
| 092 ## - LOCALLY ASSIGNED DEWEY CALL NUMBER (OCLC) | |
| Classification number | 371.3 |
| Edition number | 21 |
| 097 ## - Degree | |
| Degree | مــــاجستير |
| 099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
| Local Call Number | Cai01.23.01.M.Sc.2023.تا.ت |
| 100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
| Authority record control number or standard number | تامر نجم الدين عبد ربه عبد الباسط، |
| Preparation | إعداد. |
| 245 10 - TITLE STATEMENT | |
| Title | تقويم الملف التدريبي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج في ضوء معايير مقترحة / |
| Statement of responsibility, etc. | بحث مقدم من الباحث تامر نجم الدين عبد ربه عبد الباسط؛ اشراف أ.د. أشرف بهجات عبد القوي، د. هشام عزت سعد جاد. |
| 246 15 - VARYING FORM OF TITLE | |
| Title proper/short title | " Evaluation Of The Training File For Students Of Fast Food Restaurants Section In The Hotel Department For Dual System Schools In the Light Of Proposed Standards" |
| 264 #0 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
| Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice | 2023. |
| 300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
| Extent | ( متعدد الترقيم) صفحة : |
| Other physical details | إيضاحيات ؛ |
| Dimensions | 25cm. + |
| Accompanying material | CD. |
| 336 ## - CONTENT TYPE | |
| Content type term | text |
| Source | rda content |
| 337 ## - MEDIA TYPE | |
| Media type term | Unmediated |
| Source | rdamedia |
| 338 ## - CARRIER TYPE | |
| Carrier type term | volume |
| Source | rdacarrier |
| 502 ## - DISSERTATION NOTE | |
| Dissertation note | أطروحة (ماجستير)-جامعة القاهرة، 2023. |
| 504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE | |
| Bibliography, etc. note | ببليوجرافيا: صفحات 76-82. |
| 520 ## - SUMMARY, ETC. | |
| Summary, etc. | يهدف البحث الحالى: هدفت الدراسة إلى تقويم الملف التدريبي الحالي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج، ووضع تصور مقترح لتحقيق أهداف التعليم والتدريب المزدوج لإخراج طالب ذو مهارة عالية تساعده على التوافق مع مطالب سوق العمل، وشارك في الدراسة منجهة وزارة التربية والتعليم والتعليم الفنى عدد (10) مشرفين يمثلو (4) محافظات، من جهة المدارس والسادة مديري المدارس وعددهم (6) مديرين، والسادة موجهي المواد الفندقية وعددهم (3) موجهين من (3) محافظات ومن جهة شركة المطاعم المسئولة عن التدريب شارك عدد (10) من مديري المطاعم وعدد (4) من المشرفين على التدريب داخل الشركة، استخدم الباحث المنهج الوصفى حيث يعتقد الباحث أن استخدامه لهذا المنهج يتيح له الحصول على معلومات وبيانات دقيقة حول مشكلة الدراسة، ومعالجتها وتحليلها تحليلًا دقيقًا، وتوصل الباحث الى ضرورة اعداد الملف التدريبي لطلاب شعبة مطاعم خدمة الوجبات السريعة بالقسم الفندقي لمدارس التعليم والتدريب المزدوج بناء على امعايير التى تم اقتراحها. |
| 520 ## - SUMMARY, ETC. | |
| Summary, etc. | The study aimed to evaluate the current training file for students of the fast food service restaurants division in the hotel department of dual education and training schools and develop a proposed vision to achieve the goals of dual education and training to produce a highly skilled student that will help him adapt to the demands of the labor market, From the side of Ministry of Education and Technical Education (10) supervisors from (4) governorates. From the side of the schools (6) principals, and the (3) subject supervisors from (3) governorates, and from the side of the company (10) Restaurants responsible, (10) restaurant managers and (4) supervisors participated in the training within the company. The researcher used the descriptive approach, as the researcher believes that using this approach allows him to obtain accurate information and data about the problem of the study, and to treat and analyze it accurately. The researcher concluded that it is necessary to prepare the training file for the students of the fast-food service restaurants division in the hotel department of dual education and training schools based on the standards that was suggested. |
| 530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE | |
| Issues CD | صدر أيضًا كقرص مدمج. |
| 546 ## - LANGUAGE NOTE | |
| Text Language | النص بالعربية والملخص بالإنجليزية. |
| 650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| Topical term or geographic name entry element | المناهج وطرق التدريس |
| Source of heading or term | qrmak |
| 653 #0 - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
| Uncontrolled term | نظام التعليم والتدريب المزدوج. |
| -- | مطاعم الوجبات السريعة. |
| -- | الملف التدريبي |
| 700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
| Personal name | أشرف بهجات عبد القوي |
| Relator term | مشرف أطروحة. |
| 700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
| Personal name | هشام عزت سعد جاد |
| Relator term | مشرف أطروحة. |
| 900 ## - Thesis Information | |
| Grant date | 9/4/2023. |
| Supervisory body | أشرف بهجات عبد القوي |
| -- | هشام عزت سعد جاد |
| Discussion body | وفاء مصطفى كفافي |
| -- | سامح جمال |
| Universities | جامعة القاهرة |
| Faculties | كلية الدراسات العليا للتربية |
| Department | قسم علم النفس التربوى |
| 905 ## - Cataloger and Reviser Names | |
| Cataloger Name | Nadia |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
| Koha item type | Thesis |
| Edition | 21 |
| Suppress in OPAC | No |
| Source of classification or shelving scheme | Home library | Current library | Date acquired | Inventory number | Full call number | Barcode | Date last seen | Effective from | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dewey Decimal Classification | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | 15.01.2025 | 31764 | Cai01.23.01.M.Sc.2023.تا.ت | 01010100031764000 | 15.01.2025 | 15.01.2025 | Thesis |