Formation of bioactive peptides from dairy products / editor Meenakshi Paul.
Publication details: New Dlhi : Gene-Tech Books, c2007.Description: 276 p. ; 22 cmISBN:- 8189729160
| Item type | Current library | Home library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books
|
قاعة الكتب - الدور الثاني | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 637.1 F7247 (Browse shelf(Opens below)) | C.1 | Available | 01000110188913000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
|
|
|
|
No cover image available |
|
|
||
| 637 M2148 Milk and milk products / | 637 Y48 L.C Süt Teknolojisi / | 637.1 F239 K.B. اللبن الحليب وصناعة الجبن والزبد والقشدة والزبادى والمثلجات اللبنية / | 637.1 F7247 Formation of bioactive peptides from dairy products / | 637.1 T234 مبادئ الالبان العامة / | 637.3 S5559 تكنولوجيا الجبن : الاسس العلمية / | 637.3 S5559 تكنولوجيا الجبن : الاسس العلمية / |
Includes bibliographical references (p.273-274) and index.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.