header
Image from OpenLibrary

Effect Of Water-Salinity On Deitary Protein Requirement Of Red Tilapia Under Biofloc System Conditions / By Esraa Abd El-Razik Osman Mustafa; Approval Committee Dr. Al-Azab Mohamed Tahoon, Dr. Ashraf Suloma Mahmoud, Dr. Rasha Khaled Abdelwahed, Dr. Rania Said Mabroke.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English Summary language: English, Arabic Producer: 2024Description: 73 pages : illustrations ; 25 cm. + CDContent type:
  • text
Media type:
  • Unmediated
Carrier type:
  • volume
Other title:
  • / تأثير ملوحة المياه على إحتياجات أسماك البلطى الأحمر من بروتين العليقة تحت نظام البيوفلوك [Added title page title]
Subject(s): DDC classification:
  • 630
Available additional physical forms:
  • Issued also as CD
Dissertation note: Thesis (M.Sc.) -Cairo University, 2024. Summary: An 84-day experiment was conducted using a biofloc system to investigate the effects of two different protein levels (CP25, CP30) and three different water salinity levels (0ppt, 18ppt, and 36ppt) on the growth performance, feed utilization, whole body composition, survival rate, and health status of red tilapia. One hundred and forty-four fish were divided into six treatments S0CP25, S0CP30, S18CP25, S18CP30, S36CP25 and S36CP30 with an average initial weight (12± 0.1g). The experimental factors had no effect (P> 0.05) on all water quality parameters, except for TAN and DO values.Summary: تم إجراء تجربة مدتها 84 يومًا بإستخدام نظام البيوفلوك لدراسة تأثير مستويين مختلفين من البروتين الخام (CP25، CP30) و ثلاثة مستويات من الملوحة (0،18،36 جزء في الألف) لتقييم تأثير مستويات مختلفة من ملوحة المياة على أداء النمو، واستهلاك العلف، والتركيب الكيماوي للجسم بالكامل، ومعدل البقاء ، والحالة الصحية للبلطي الأحمر تحت نظام البيوفلوك. تم توزيع مائة وأربعة وأربعين سمكة علي ستة معاملات S0CP25، S0CP30، S18CP25، S18CP30، S36CP25 وS36CP30 بمتوسط وزن أولي (12±0.1 جرام). لم يكن للعوامل التجريبية أي تأثير (P> 0.05) على جميع معايير جودة المياه، بإستثناء قيم الأمونيا والأكسجين الذائب. من بين المعاملات، أظهرت S36CP30 ارتفاعًا طفيفًا (P <0.05) في قيمة الأمونيا (0(0.8 ملجم/لتر.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Barcode
Thesis Thesis قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة Cai01.07.03.M.Sc.2024.Es.E. (Browse shelf(Opens below)) Not for loan 01010110091461000

Thesis (M.Sc.) -Cairo University, 2024.

Bibliography: pages 57-73.

An 84-day experiment was conducted using a biofloc system to investigate the effects of two different protein levels (CP25, CP30) and three different water salinity levels (0ppt, 18ppt, and 36ppt) on the growth performance, feed utilization, whole body composition, survival rate, and health status of red tilapia. One hundred and forty-four fish were divided into six treatments S0CP25, S0CP30, S18CP25, S18CP30, S36CP25 and S36CP30 with an average initial weight (12± 0.1g). The experimental factors had no effect (P> 0.05) on all water quality parameters, except for TAN and DO values.

تم إجراء تجربة مدتها 84 يومًا بإستخدام نظام البيوفلوك لدراسة تأثير مستويين مختلفين من البروتين الخام (CP25، CP30) و ثلاثة مستويات من الملوحة (0،18،36 جزء في الألف) لتقييم تأثير مستويات مختلفة من ملوحة المياة على أداء النمو، واستهلاك العلف، والتركيب الكيماوي للجسم بالكامل، ومعدل البقاء ، والحالة الصحية للبلطي الأحمر تحت نظام البيوفلوك. تم توزيع مائة وأربعة وأربعين سمكة علي ستة معاملات S0CP25، S0CP30، S18CP25، S18CP30، S36CP25 وS36CP30 بمتوسط وزن أولي (12±0.1 جرام). لم يكن للعوامل التجريبية أي تأثير (P> 0.05) على جميع معايير جودة المياه، بإستثناء قيم الأمونيا والأكسجين الذائب. من بين المعاملات، أظهرت S36CP30 ارتفاعًا طفيفًا (P <0.05) في قيمة الأمونيا (0(0.8 ملجم/لتر.

Issued also as CD

Text in English and abstract in Arabic & English.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Under the supervision of New Central Library Manager

Implemented and Customized by: Eng.M.Mohamady
Contact:   info@cl.cu.edu.eg

© All rights reserved  New Central Library