000 01153cam a2200289 a 4500
003 EG-GiCUC
005 20250223032216.0
008 190225s1998 ua f m 000 0 eng d
040 _aEG-GiCUC
_beng
_cEG-GiCUC
041 0 _aeng
049 _aDeposite
097 _aM.Sc
099 _aCai01.07.03.M.Sc.1998.Am.F
100 0 _aAml Abdelsalam Bauomy Said
245 1 0 _aFormulation of broiler diets based on digestible amino acids /
_cAml Abdelsalam Bauomy Said ; Supervised Amal E. Elsherbiny , M. T. M. Shulkamy , A. Z. Soliman
246 1 5 _aتكوين علائق كتاكيت التسمين على أساس قيم الأحماض الأمينية المهضومة
260 _aCairo :
_bAml Abdelsalam Bauomy Said ,
_c1998
300 _a107 Leaves ;
_c30cm
502 _aThesis (M.Sc.) - Cairo University - Faculty of Agriculture - Department of Animal Production
700 0 _aA. Z. Soliman ,
_eSupervisor
700 0 _aAmal E. Elsherbiny ,
_eSupervisor
700 0 _aM. T. M. Shulkamy ,
_eSupervisor
856 _uhttp://172.23.153.220/th.pdf
905 _aNazla
_eRevisor
905 _aShimaa
_eCataloger
942 _2ddc
_cTH
999 _c70493
_d70493