Rheological Behavior Of Some Jelling And Thickening Agents And Their Application In Some Food Industries / (Record no. 164971)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02359nam a2200301Ia 4500 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20250223033144.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 231030s9999 xx 000 0 und d |
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC) | |
Holding library | Deposit |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Classification number | 664 |
097 ## - Thesis Degree | |
Thesis Level | M.Sc |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | Cai01.07.09.M.Sc.2022.Ho.R |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Hossam Elsayed Abdemaksoud Elawady |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | Rheological Behavior Of Some Jelling And Thickening Agents And Their Application In Some Food Industries / |
Statement of responsibility, etc. | Hossam Elsayed Abdemaksoud Elawady ; Yahia Ibrahim Sallam, Ekram Abdelssalm Abdelssalm. |
246 ## - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | السلوك الريولوجى لبعض مغلظات القوام وتطبيقاتها فى بعض صناعات الأغذية |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Date of publication, distribution, etc. | 2022. |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Source | rda content |
Content type term | text |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Source | rdamedia |
Media type term | Unmediated |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Source | rdacarrier |
Carrier type term | volume |
502 ## - DISSERTATION NOTE | |
Dissertation note | Thesis (M.Sc.)-Cairo University,2022. Thesis (Ph.D)-Cairo University,2022. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE | |
Bibliography, etc. note | Bibliography: p. 87-99. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | تركز الدراسة على إنتاج جل طلاء أجار مناسب لأغراض االتزين والتحقق من قدرته على الحفاظ على خصائص الجودة لشرائح التفاح الطازجة فى ظروف التخزين البارد. و أجريت تجارب أولية تبعتها تقنية الأمثل لدراسة (D-optimal design)تأثير الأجار (x1)، وشراب الجلوكوز (x2)الاجار، والسكروز (x3) على وحدات التخزين (G ′)، ووحدات الفقد (G ″)، واللزوجات المعقدة (η *) من المواد الهلامية المنتجة. وتشير النتائج إلى أن النموذج المكعب الكامل يلائم بشكل كاف فروق الردود. تشير معاملات الانحدار التفاعلي إلى أن شراب الجلوكوز والأجار (X1X2) أو السكروز والأجار (X1X3) كانا متفاعلين بشكل معاكس ؛ ومع ذلك، تم تفاعل شراب الجلوكوز والسكروز والأجار (X1X2X3) بشكل تآزري. تم الحصول على التركيبة المثلى بنسبة 1٪ أجار و 35.40٪ شراب جلوكوز و 32.80٪ سكروز. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Food Science |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | mixture design |
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Yahia Ibrahim Sallam. |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://172.23.153.220/th.pdf">http://172.23.153.220/th.pdf</a> |
905 ## - LOCAL DATA ELEMENT E, LDE (RLIN) | |
Cataloger | Mohamady |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Thesis |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Source of classification or shelving scheme | Not for loan | Home library | Current library | Date acquired | Full call number | Barcode | Date last seen | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dewey Decimal Classification | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | 11.02.2024 | Cai01.07.09.M.Sc.2022.Ho.R | 01010110087065000 | 30.10.2023 | Thesis |