header

Rheological Behavior Of Some Jelling And Thickening Agents And Their Application In Some Food Industries / (Record no. 164971)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02359nam a2200301Ia 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20250223033144.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 231030s9999 xx 000 0 und d
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library Deposit
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664
097 ## - Thesis Degree
Thesis Level M.Sc
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number Cai01.07.09.M.Sc.2022.Ho.R
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Hossam Elsayed Abdemaksoud Elawady
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Rheological Behavior Of Some Jelling And Thickening Agents And Their Application In Some Food Industries /
Statement of responsibility, etc. Hossam Elsayed Abdemaksoud Elawady ; Yahia Ibrahim Sallam, Ekram Abdelssalm Abdelssalm.
246 ## - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title السلوك الريولوجى لبعض مغلظات القوام وتطبيقاتها فى بعض صناعات الأغذية
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Date of publication, distribution, etc. 2022.
336 ## - CONTENT TYPE
Source rda content
Content type term text
337 ## - MEDIA TYPE
Source rdamedia
Media type term Unmediated
338 ## - CARRIER TYPE
Source rdacarrier
Carrier type term volume
502 ## - DISSERTATION NOTE
Dissertation note Thesis (M.Sc.)-Cairo University,2022. Thesis (Ph.D)-Cairo University,2022.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliography: p. 87-99.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. تركز الدراسة على إنتاج جل طلاء أجار مناسب لأغراض االتزين والتحقق من قدرته على الحفاظ على خصائص الجودة لشرائح التفاح الطازجة فى ظروف التخزين البارد. و أجريت تجارب أولية تبعتها تقنية الأمثل لدراسة (D-optimal design)تأثير الأجار (x1)، وشراب الجلوكوز (x2)الاجار، والسكروز (x3) على وحدات التخزين (G ′)، ووحدات الفقد (G ″)، واللزوجات المعقدة (η *) من المواد الهلامية المنتجة. وتشير النتائج إلى أن النموذج المكعب الكامل يلائم بشكل كاف فروق الردود. تشير معاملات الانحدار التفاعلي إلى أن شراب الجلوكوز والأجار (X1X2) أو السكروز والأجار (X1X3) كانا متفاعلين بشكل معاكس ؛ ومع ذلك، تم تفاعل شراب الجلوكوز والسكروز والأجار (X1X2X3) بشكل تآزري. تم الحصول على التركيبة المثلى بنسبة 1٪ أجار و 35.40٪ شراب جلوكوز و 32.80٪ سكروز.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Food Science
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term mixture design
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Yahia Ibrahim Sallam.
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://172.23.153.220/th.pdf">http://172.23.153.220/th.pdf</a>
905 ## - LOCAL DATA ELEMENT E, LDE (RLIN)
Cataloger Mohamady
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Thesis
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Holdings
Source of classification or shelving scheme Not for loan Home library Current library Date acquired Full call number Barcode Date last seen Koha item type
Dewey Decimal Classification   المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول 11.02.2024 Cai01.07.09.M.Sc.2022.Ho.R 01010110087065000 30.10.2023 Thesis