Flour for man's bread: A history of milling/ by John Storck and Walter Dorwin Teague. Illustrated by Harold Rydell.
Publication details: Minneapolis: University of Minnesota Press, [1952]Description: vi, 382 p. : ill., maps, facsim.; 27 cmSubject(s): DDC classification:- 679.131 664.72*
- TS2130 .S8
Item type | Current library | Home library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الكتب - الدور الثاني | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | 664.72 S8841 (Browse shelf(Opens below)) | C.1 | Available | 01000110189145000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available |
![]() |
||
664.72 M991 تكنولوجيا صناعات الحبوب ومنتجاتها / | 664.72 M991 تكنولوجيا صناعات الحبوب ومنتجاتها / | 664.72 M991 c.3 Store تكنولوجيا صناعات الحبوب ومنتجاتها / | 664.72 S8841 Flour for man's bread: A history of milling/ | 664.755 E32 M.K. الصناعات الغذائية بالاقليم الجنوبى صناعة الاعجنة الغذائية (المكرونة) / | 664.80462 M233 استخدامات و فوائد نوى التمر / | 664.8058 I272 Ita. Il tartufo d'oro : from Italian earth to Hong Kong table : the journey of a record-breaking white truffle / |
Includes bibliographical references: p. (343-372.)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.