Utilization of nigerian and Egyptian maize grains to produce substituted bread "Tortilia" for decreasing wheat consumption / Sahar Osman Ahmed Alam ; Supervised Moustafa Imam Mahmoud , Youssef Ghali Iskandar , Samiha Mohamed Mohamed
Material type:
- استخدام حبوب الذرة النيجيرية و المصرية لانتاج بديل للخبز "تورتيلا" لتقليل استهلاك القمح [Added title page title]
Item type | Current library | Home library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
قاعة الرسائل الجامعية - الدور الاول | المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة | Cai01.16.03.M.Sc.1996.Sa.U (Browse shelf(Opens below)) | Not for loan | 01010110028929000 |
Browsing المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
Thesis (M.Sc.) - Cairo University - Institute of African Research and Studies - Department of Natural Research
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.