header
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from OpenLibrary

تكنولوجيا الصناعات الغذائية : اسس حفظ و تصنيع الاغذية / سعد احمد سعد حلابو : عادل زكى محمد بديع : محمود على احمد بخيت

By: Material type: TextTextPublication details: الدقى : الجيزة : المكتبة الاكاديمية : 1995Edition: ط1Description: 388ص : ايض ؛ 24سمISBN:
  • 9775201780
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Copy number Status Barcode
Books Books مخزن الكتب - البدروم المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة 664.024 H181 c.3 store (Browse shelf(Opens below)) Available 01000100114879000
Books Books قاعة الكتب - الدور الثاني المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة 664.024 H181 (Browse shelf(Opens below)) C.1 Available 01000100114877000
Books Books قاعة الكتب - الدور الثاني المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة 664.024 H181 (Browse shelf(Opens below)) C.2 Available 01000100114878000

يشتمل على ارجاعات ببليوجرافية (ص385-388)

There are no comments on this title.

to post a comment.