header
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from OpenLibrary

الجودة التغذوية و التكنولوجية للحوم الدواجن = Nutritional & technological quality of poultry meat / على عبد العال بكر

By: Material type: TextTextPublication details: القاهرة : مكتبة اوزيريس : 2006Description: 304ص : 24سمISBN:
  • 9775189748
Other title:
  • Nutritional & technological quality of poultry meat [Distinctive title]
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Copy number Status Barcode
Books Books قاعة الكتب - الدور الثاني المكتبة المركزبة الجديدة - جامعة القاهرة 636.513 B1689 (Browse shelf(Opens below)) C.1 Available 01000100117951000

يشتمل على ارجاعات ببليوجرافية (ص291-304)

There are no comments on this title.

to post a comment.